QHSE Manager

KAM/QHSE-Specialist

  • Arnhem
  • Gelderland
  • Vaste dienst
  • €5000 - €5700

MPS Printing zoekt een QHSE Manager! In deze rol is het van essentieel belang om veiligheid te waarborgen in alle aspecten van het werk. Dit betekent dat er maatwerk wordt geleverd om ervoor te zorgen dat alle modules en toepassingen naadloos en veilig integreren met machines en voldoen aan de geldende CE-normen en -voorschriften. Het creëren van bewustwording en het opstellen van risicobeoordelingen zijn fundamentele stappen om ervoor te zorgen dat MPS Printing voldoet aan alle veiligheidseisen.

Je komt te werken in een team van technisch onderlegde professionals met ervaring in machineveiligheid. Deze affiniteit met techniek is een waardevolle troef, aangezien het MPS Printing in staat stelt om de veiligheid te waarborgen en te controleren zonder een overdaad aan regels op te leggen. De veiligheidskundigen zijn verantwoordelijk voor het controleren van machines en het onderhouden van klantcontact om eventuele kwesties aan te pakken.

Jij krijgt de verantwoordelijkheid om twee Quality Control-medewerkers aan te sturen. De focus ligt momenteel op CE-vraagstukken, met name met betrekking tot ATEX (explosieveiligheid). Jij zult de benodigde documentatie en protocollen opzetten om deze kwesties aan te pakken en ervoor te zorgen dat MPS Printing voldoet aan alle relevante ISO-audits, inclusief ISO 9001.

Solliciteren Bekijk vacature
🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.