W&S voor specialisten

Toe aan een nieuwe uitdaging in het QHSSE/KAM-vakgebied? BURG helpt je aan een nieuwe baan die perfect bij je past! We zoeken naar een match tussen werkgever en werknemer. Vind hieronder meer informatie over de meerwaarde van een samenwerking met BURG QHSSE.  

Vacatures

Mooiste opdrachtgevers

Wanneer jij op zoek bent naar een nieuwe baan, staan wij voor je klaar om je daarbij te helpen. Naast dat we veel specialisten in ons netwerk hebben, heeft BURG QHSSE ook een groot netwerk binnen kleine, grote en middelkleine bedrijven. Dat betekent dat de kans groot is dat daar iets voor jou tussen zit!

Burg recruitment

Wat kun je van ons verwachten?

Een grondig selectieproces waarbij jouw CV direct bij een vakcollega terechtkomt. Een vakcollega beheerst inhoudelijke kennis van het QHSSE-vakgebied. Hij of zij kan op eenzelfde level met je sparren over de functie waarnaar je op zoek bent. We kijken niet alleen naar je CV, maar ook naar je persoonlijke wensen & behoeften en normen & waarden. Op basis van die kennis gaan we kijken welke functie en/of organisatie bij je past. Als we een match gevonden hebben, bereiden we je uitstekend voor op het eerste gesprek. Je weet wat je te wachten staat, waar het gesprek voornamelijk op gefocust is en hoe jij het beste tot je recht komt in je rol als specialist. Na het gesprek hebben we een uitgebreide nabespreking. Wat sprak je aan en ging goed? Waar zag je knelpunten binnen deze functie? Door deze vroegtijdig te bespreken, hoeven we deze eventuele ‘problemen’ niet later op te lossen.

Bekijk vacatures

We blijven in contact!

Ongeacht of we wel of geen match hebben gerealiseerd, blijven we graag in contact met je. Waarom? Op die manier kunnen we, wanneer je aan de slag bent gegaan met je droombaan, eens in de zoveel tijd middels een gesprekje nagaan of alles is zoals je had verwacht en of je het nog naar je zin hebt. Mocht een perfecte match niet direct gelukt zijn, gaan we graag samen met jou verder op zoek!

BURG Recruitment

Wij helpen je graag bij je zoektocht!

Liever direct contact?

Alvin - Burg QHSSE recruitment

Alvin Rademaker

Senior Recruitment Consultant QHSSE

+31 (0)10 764 0936 alvin.rademaker@burgqhsse.nl
Quote icoon

Na mijn telefonisch gesprek met Kevin heb ik mijn visie die ik had wat betreft recruiters direct bijgeschaafd. Wat ik zeer prettig vond is de enthousiasme die ik hoorde in Kevin zijn stem (welke hij nog steeds heeft :-)). Ik vind het prettig omdat ikzelf ook zo ben. Er is veel belangstelling in mij als mens maar ook als ondernemer, hierbij helpt BURG ook. Ze staan altijd voor je klaar. Met een bak koffie en met een helpende hand. Die helpende hand heeft ervoor gezorgd dat ik niet alleen als mens maar ook als onderneming kan en mag groeien.

Christa adviesbureauvanspronsen.nl
Quote icoon

Ik heb Arjen leren kennen als een recruiter die overeenkomsten ziet, die wellicht niet zo vanzelfsprekend zijn, maar wel leiden tot een match. Daarnaast was hij er ook voor mij om mijn belangen te behartigen. Een warme aanbeveling voor werkzoekenden.

Natalie Faas Eurofiber
Quote icoon

Dankzij BURG recruitment, en in het bijzonder Mark van der Zee, heb ik een super leuk en passende functie gevonden in Rotterdam. Dank.

René Geerlings Willems vastgoed onderhoud
Quote icoon

Arjen heeft een doortastende persoonlijkheid en weet snel, als ook secuur, de link te leggen tussen een kandidaat en een potentieel bedrijf. Arjen zijn aanpak, maar ook die van BURG, heeft een grote bijdrage gehad in het behalen van een positief resultaat.

Ellis Roos- van middelaar Van der Kamp
Quote icoon

Tijdens mijn sollicitatie, met regelmaat (maar niet te veel), contact gehad met Mark over mijn wensen en eisen. Via Mark terechtgekomen bij mijn huidige werkgever, na 8 maanden nog steeds erg goede match!

Peter Vlemminx