Interim voor bedrijven

Ben jij op zoek naar een specialist in het QHSSE/KAM-vakgebied die jouw organisatie tijdelijk komt versterken? Het inhuren van een Interim-specialist is hiervoor de perfecte oplossing! Waarom zou je juist BURG QHSSE hiervoor inschakelen? Hieronder lees je alle voordelen van onze samenwerking.

Hoe gaan wij jou helpen?

Als je een vraag hebt, willen wij je helpen deze te beantwoorden. Zo snel mogelijk, met de voorwaarde dat we altijd kwalitatief goed werk leveren. We streven ernaar om binnen 48 uur met de eerste, passende oplossing te komen. De samenwerking met BURG QHSSE bestaat uit verschillende gespreksrondes waarin onze Consultants erachter willen komen wat zowel een organisatie als een specialist verwacht van onze dienstverlening.

ik heb interesse
BURG Recruitment

Openheid en gemak

Het belangrijkste vinden wij openheid en gemak. Wij zijn open naar jou en jij bent open naar ons. Op die manier zullen contactmomenten prettig verlopen. We delen het eerlijke, échte CV met je zodat je als organisatie altijd weet waar je aan toe bent. Daarnaast kun je van ons na afloop van een prettige samenwerking één verzamelfactuur ontvangen. Hierin vind je de duur van een opdracht en een urenlijst terug. Andere administratieve zaken nemen wij op ons, om jou dit werk te ontzorgen.

Waarom werken ZZP’ers graag voor ons?

We hechten waarde aan ons netwerk en onderhouden onze contacten goed. BURG QHSSE luistert naar de wensen en behoeften van specialisten. Op basis van die kennis gaan we op zoek naar een passende en uitdagende opdracht.

Meer over ons

Wij helpen je graag bij je zoektocht!

Liever direct contact?

Alvin - Burg QHSSE recruitment

Alvin Rademaker

Senior Recruitment Consultant QHSSE

+31 (0)10 764 0936 alvin.rademaker@burgqhsse.nl
Quote icoon

BURG is een hele fijne partij om mee samen te werken. De recruiters stellen zich op als partner van ons HR-team door goed te luisteren naar onze wensen en behoeften en ons van gedegen feedback te voorzien wanneer dit nodig is. Men kijkt niet alleen naar het functieprofiel, maar ook naar de context waarin een kandidaat bij ons aan de slag gaat. Zo focust men naast de harde functie-eisen ook op de mentaliteit van kandidaten die nodig is om binnen Hearthside het verschil te kunnen maken.

Quote icoon

Voor een aantal moeilijk in te vullen vacatures zijn wij via via met Sam en zijn collega’s van BURG in contact gekomen. Een kleine club professionals die met passie aan de slag zijn gegaan met onze vacatures. Na een korte kennismaking is Sam voor ons aan de slag gegaan, met resultaat! Het contact hebben wij als prettig ervaren, daar waar alles snel geregeld werd. Verder is het contact vriendelijk, worden afspraken nagekomen en zijn de tarieven scherp.