Interim voor specialisten

Ben jij op zoek naar een tijdelijke opdracht in het QHSSE/KAM-vakgebied? Dan kunnen wij van BURG je hierbij helpen! We hebben diverse functies openstaan waar jij direct aan de slag kunt gaan. Benieuwd naar alle pluspunten die BURG QHSSE jou kan bieden? Lees hieronder verder!  

Wat bieden we jou?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of opdracht? BURG zoekt samen met jou een samenwerking met talloze mooie merken waar jij tot je recht komt. Wij vertellen jou het échte verhaal van de organisatie in plaats van het voorleggen van een vacature tekst. BURG heeft een wekelijks wisselend aanbod aan uitdagingen. Zo zit er altijd wel iets voor jou tussen.

Burg QHSSE

Snelle betaling

Hebben wij samen een mooie, nieuwe en uitdagende opdracht voor jou gevonden? Na akkoord van de urenlijst en de ontvangst van de factuur, heb je binnen zeven dagen al het eerste geld op jouw rekening staan. Bij BURG zorgen wij altijd voor een snelle betaling. Wel zo netjes.

Hoe nu verder?

Tijdens de gehele periode van de opdracht waarop jij werkzaam bent, houden wij zowel contact met jou, als met de organisatie. Zo weet jij precies wanneer jouw opdracht ten einde loopt én zijn wij alweer begonnen met het zoeken naar een nieuw begin voor een andere opdracht voor jou.

Wij helpen je graag bij je zoektocht!

Liever direct contact?

Arjen - Burg QHSSE recruitment

Arjen Mastenbroek

Senior Recruitment Consultant QHSSE

+31 (0)10 764 0936 arjen.mastenbroek@burgqhsse.nl
Quote icoon

Na mijn telefonisch gesprek met Kevin heb ik mijn visie die ik had wat betreft recruiters direct bijgeschaafd. Wat ik zeer prettig vond is de enthousiasme die ik hoorde in Kevin zijn stem (welke hij nog steeds heeft :-)). Ik vind het prettig omdat ikzelf ook zo ben. Er is veel belangstelling in mij als mens maar ook als ondernemer, hierbij helpt BURG ook. Ze staan altijd voor je klaar. Met een bak koffie en met een helpende hand. Die helpende hand heeft ervoor gezorgd dat ik niet alleen als mens maar ook als onderneming kan en mag groeien.

Christa adviesbureauvanspronsen.nl
Quote icoon

Ik heb Arjen leren kennen als een recruiter die overeenkomsten ziet, die wellicht niet zo vanzelfsprekend zijn, maar wel leiden tot een match. Daarnaast was hij er ook voor mij om mijn belangen te behartigen. Een warme aanbeveling voor werkzoekenden.

Natalie Faas Eurofiber
Quote icoon

Dankzij BURG recruitment, en in het bijzonder Mark van der Zee, heb ik een super leuk en passende functie gevonden in Rotterdam. Dank.

René Geerlings Willems vastgoed onderhoud
Quote icoon

Arjen heeft een doortastende persoonlijkheid en weet snel, als ook secuur, de link te leggen tussen een kandidaat en een potentieel bedrijf. Arjen zijn aanpak, maar ook die van BURG, heeft een grote bijdrage gehad in het behalen van een positief resultaat.

Ellis Roos- van middelaar Van der Kamp
Quote icoon

Tijdens mijn sollicitatie, met regelmaat (maar niet te veel), contact gehad met Mark over mijn wensen en eisen. Via Mark terechtgekomen bij mijn huidige werkgever, na 8 maanden nog steeds erg goede match!

Peter Vlemminx