W&S voor opdrachtgevers

Lukt het jou niet om een functie te vervullen op het gebied van QHSSE/KAM? Wij helpen jou om te zoeken naar een specialist die helemaal past binnen jouw organisatie. Waarom werken met BURG QHSSE? Lees hieronder de voordelen van onze samenwerking!

De allerbeste specialisten

Wij zoeken voor jouw bedrijf de best passende specialisten. Dit zullen er dus geen 14 zijn, maar 2 of 3 die precies voldoen aan jouw eisen. Wij zijn pas tevreden wanneer deze specialist 90% passend is. Waarom 90%? Onze filosofie is dat de beste specialisten al veel goede competenties met zich meebrengen, maar ook altijd iets te leren hebben bij een nieuwe organisatie waar hij/zij komt te werken.

Ik heb interesse
Burg QHSSE recruitment
Burg QHSSE recruitment

Stap terug doen om een stap vooruit te kunnen

Heb jij al een vacaturetekst klaarliggen voor de juiste specialist? Super! Wij doen een stapje terug en focussen ons niet alleen op de vacaturetekst, maar vooral op wat de functie of de afdeling precies nodig heeft of zoekt. Zo kunnen wij de juiste specialist zoeken die past op de functie én binnen de afdeling. Beiden zijn immers net zo belangrijk.

Ervaring & expertise

Wij leggen de focus alleen binnen het QHSSE-vakgebied, dit betekent dat wij veel ervaring hebben op dit vlak en QHSSE écht onze expertise is. Door deze ervaring en expertise, pakken wij de adviesrol als het gaat om het scherpstellen van een functieprofiel. Wij luisteren met respect naar de eisen van de organisatie, maar kijken ook hoe wij het gevoel van de organisatie laten terugbrengen in de functie. Door middel van deze combinatie, zoeken wij de juiste specialist voor jou. De beste specialist in de verkeerde omgeving, zal nooit goed tot zijn recht komen. Hierbij volgt natuurlijk de garantie: geen resultaat, is geen factuur!

Meer over ons

Wij helpen je graag met W&S!

Liever direct contact?

Mariëlle Esmeijer Senior Consultant QHSSE

Mariëlle Esmeijer

Senior Recruitment Consultant QHSSE

+31 (0)10 764 0936 marielle.esmeijer@burgqhsse.nl
Quote icoon

BURG is een hele fijne partij om mee samen te werken. De recruiters stellen zich op als partner van ons HR-team door goed te luisteren naar onze wensen en behoeften en ons van gedegen feedback te voorzien wanneer dit nodig is. Men kijkt niet alleen naar het functieprofiel, maar ook naar de context waarin een kandidaat bij ons aan de slag gaat. Zo focust men naast de harde functie-eisen ook op de mentaliteit van kandidaten die nodig is om binnen Hearthside het verschil te kunnen maken.

Quote icoon

Voor een aantal moeilijk in te vullen vacatures zijn wij via via met Sam en zijn collega’s van BURG in contact gekomen. Een kleine club professionals die met passie aan de slag zijn gegaan met onze vacatures. Na een korte kennismaking is Sam voor ons aan de slag gegaan, met resultaat! Het contact hebben wij als prettig ervaren, daar waar alles snel geregeld werd. Verder is het contact vriendelijk, worden afspraken nagekomen en zijn de tarieven scherp.