W&S voor opdrachtgevers

Specialisten in het QHSSE- en KAM vakgebied zijn onmisbaar voor organisaties die de ambitie hebben zich te ontwikkelen op het gebied van kwaliteitsstandaarden, veilig werken, milieuaspecten en aanverwante. Met de toenemende regeldruk is het noodzakelijk om bij te blijven. Een goed QHSSE-beleid heeft zelfs grote commerciële waarde. Daarom wil je op deze rollen de allerbeste specialist of het allerbeste team aan specialisten, BURG helpt hierbij.

De beste specialisten binnen handbereik

Wij zoeken met en voor jou de best passende specialisten, die precies voldoen aan jouw eisen en perfect passen binnen je onderneming. Wij zijn pas tevreden wanneer deze specialist 90% passend is. Waarom 90%? Onze filosofie is dat de beste specialisten al veel goede competenties met zich meebrengen, maar ook altijd iets te leren hebben bij een nieuwe organisatie waar hij/zij komt te werken.

Ik heb interesse
Burg QHSSE recruitment

Stap terug doen om een stap vooruit te kunnen

Heb jij al een vacaturetekst klaarliggen voor de juiste specialist? Super! Wij doen een stapje terug en focussen ons niet alleen op de vacaturetekst, maar vooral op wat de functie of de afdeling precies nodig heeft of zoekt. Zo kunnen wij de juiste specialist zoeken die past op de functie én binnen de afdeling. Beiden zijn immers net zo belangrijk.

Meer over ons

Hoe komen wij tot een goed resultaat?

 Naast onze interim dienstverlening, waarbij een specialist op ZZP-basis de urgente vraagstukken op zich neemt of tijdelijke ontlasting van het team levert, bieden we ook verschillende mogelijkheden richting het vinden van een vaste specialist.

 • Full service werving- en selectie dienstverlening

  Via onze full-service werving- en selectie dienstverlening gaan wij een mooie en intensieve samenwerking aan. Geen zorgen, de intensiviteit ligt vooral aan onze kant. Wat wij wel vragen van jou, is om ons de contouren van de functie te schetsen en mee te geven welke communicatierichtlijnen wij mogen aanhouden naar buiten toe. Wij hanteren een passende manier van dienstverlening wanneer het vervangen van een sleutelfiguur nog niet openbaar bekend is, of wanneer er juist behoefte is aan publicitaire aandacht.

  Deze dienstverleningsvariant is op maat gemaakt en 100% aansluitend bij de klantwens. We kunnen ‘onder de radar’ opereren of juist enorme publicitaire aandacht creëren met alle voordelen van dien. Schrik bijvoorbeeld niet wanneer je via deze dienstverlening ook sollicitanten krijgt op andere, lang openstaande vacatures als gevolg van professionele promoties;

 • Maakt campagnevoering jou enthousiast? Ook dan kunnen wij jou geweldig goed helpen.

  Bij deze dienstverlening is een starttarief van toepassing, wat terugkomt in maand twee en drie. Vind je uiteindelijk de juiste kandidaat? Dan trekken wij de al gefactureerde bedragen af van de eindfactuur. Je betaalt dus nooit dubbel! 

 • Werving- en selectie dienstverlening

  Uiteraard kan ook worden gekozen voor een open samenwerking. Wij werken hierbij zonder enige verplichting met elkaar samen. Tot het moment dat je een kandidaat via deze dienstverlening aanneemt, betaal je niets. Velen kennen dit als ‘no cure, no pay’.

  Omdat wij een groot netwerk aan QHSSE-specialisten kennen, kan dit een goede manier van dienstverlening zijn wanneer de functie vanuit ons netwerk vervulbaar is, niet onder embargo staat en wanneer er enige tijd beschikbaar is om de functie te vervullen.

Ervaring & Expertise

Wij leggen de focus alleen binnen het QHSSE-vakgebied, dit betekent dat wij veel ervaring hebben op dit vlak en QHSSE écht onze expertise is. Door deze ervaring en expertise, pakken wij de adviesrol als het gaat om het scherpstellen van een functieprofiel. Wij luisteren met respect naar de eisen van de organisatie, maar kijken ook hoe wij het gevoel van de organisatie laten terugbrengen in de functie. Door middel van deze combinatie, zoeken wij de juiste specialist voor jou. De beste specialist in de verkeerde omgeving, zal nooit goed tot zijn recht komen. Hier ligt onze kracht en toegevoegde waarde richting jou.

Wij helpen je graag met W&S!

Liever direct contact?

Mariëlle Esmeijer Senior Consultant QHSSE

Mariëlle Esmeijer

Senior Recruitment Consultant QHSSE

+31 (0)10 764 0936 marielle.esmeijer@burgqhsse.nl
Quote icoon

BURG is een hele fijne partij om mee samen te werken. De recruiters stellen zich op als partner van ons HR-team door goed te luisteren naar onze wensen en behoeften en ons van gedegen feedback te voorzien wanneer dit nodig is. Men kijkt niet alleen naar het functieprofiel, maar ook naar de context waarin een kandidaat bij ons aan de slag gaat. Zo focust men naast de harde functie-eisen ook op de mentaliteit van kandidaten die nodig is om binnen Hearthside het verschil te kunnen maken.

Quote icoon

Voor een aantal moeilijk in te vullen vacatures zijn wij via via met Sam en zijn collega’s van BURG in contact gekomen. Een kleine club professionals die met passie aan de slag zijn gegaan met onze vacatures. Na een korte kennismaking is Sam voor ons aan de slag gegaan, met resultaat! Het contact hebben wij als prettig ervaren, daar waar alles snel geregeld werd. Verder is het contact vriendelijk, worden afspraken nagekomen en zijn de tarieven scherp.