QHSE-Coördinator bij Filtrair!

KAM/QHSE-Specialist

  • Heerenveen
  • Friesland
  • Vaste dienst
  • €7700

Bij de productie van een verfijnd product, maakt oog voor detail het verschil. Binnen de rol van QHSE-Coördinator doe je dat op alle QHSE-deelgebieden. Samen met het team van, inclusief deze positie – in totaal 4 man, is het zaak om de slag te maken naar verbetering op verschillende vlakken. Word jij enthousiast van een uitdaging? Zoek niet verder!

Deze opdrachtgever, Filtrair, groeit en is financieel gezond. Er is ruimte en noodzaak om te investeren in groei, verbetering en implementatie. Door de internationale aansluiting is er geen plafond en is reizen of een internationale bijdrage leveren op termijn zeer zeker een optie.

Samenwerken is een sleutelbegrip in deze functie. Je hebt zowel de lokale directie, internationale collega’s als de operationele teams nodig. Door goed te luisteren naar wat collega’s in de uitvoering nodig hebben, weet jij al vrij snel wat de organisatie moet bieden om successen te bereiken. Deze successen leg je vervolgens terug in de organisatie, zodat het team bereid wordt, is en blijft om de volgende stap met elkaar te nemen.

Uiteraard pak jij ook een rol als adviseur, leider en kwartiermaker op het gebied van QHSE. Collega’s hebben immers een stip nodig om naar toe te kunnen en te willen werken. Verder ben jij, samen met je team, informatiepunt als het gaat om vraagstukken op gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Kan verandering wel een impuls gebruiken? Dan sla jij op de trom om het tempo op te voeren – uiteraard in een tempo dat de organisatie kan volgen zodat verbetering ook daadwerkelijk duurzaam is.

Solliciteren Bekijk vacature

Lead Auditor

Lead Auditor

  • Drenthe, Flevoland, Friesland, Groningen, Noord-Holland, Overijssel, en Utrecht
  • Vaste dienst
  • €3500 - €5000

Ben jij een professional met een scherp oog voor detail? We zoeken voor onze opdrachtgever een Lead Auditor voor een rol met veel variatie. Als Lead Auditor ben je verantwoordelijk voor:

  • Het uitvoeren van documentatiebeoordelingen;
  • Het bijhouden van wijzigingen in kwaliteitssystemen;
  • Het uitvoeren van projectdossiercontroles en interne audits.

Je communiceert effectief met verschillende belanghebbenden en bespreekt eventuele afwijkingen van de norm met de betrokken partijen. Na de audit stel je gedetailleerde rapportages op om de geconstateerde afwijkingen vast te leggen.

Jij bent flexibel, communicatief vaardig, klantgericht en hebt ervaring in de bouwsector. Je moet in staat zijn om zelfstandig te werken, je eigen agenda te beheren en contact op te nemen met klanten om afspraken te plannen. Hoewel je problemen identificeert, ben je niet belast met het vinden van oplossingen; daarom is een nieuwsgierige instelling van groot belang.

Solliciteren Bekijk vacature
🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.