Voor specialisten

Wij zoeken naar de perfecte match tussen werkgever en werknemer

Het blijft altijd een uitdaging om als specialist een bijpassende organisatie te vinden. Ben jij als specialist op zoek naar een geschikte functie binnen het QHSSE-vakgebied? Zoek niet langer, BURG QHSSE helpt je hierbij. Wij kijken niet alleen naar de inhoud van een functie, maar vooral of jouw persoonlijkheid past bij de betreffende organisatie. Ons uiteindelijke doel is om de perfecte match tussen werkgever en werknemer te vinden. BURG QHSSE gaat het gesprek met zowel de organisatie als de specialist aan.

Vacatures Interim-opdracht

Op zoek naar een nieuwe Interim-opdracht?

Kijkend naar jouw kwaliteiten, persoonlijkheid en expertise gaan wij samen met jou op zoek naar een best passende Interim-opdracht. Hoe helpt BURG QHSSE jou hierbij?

Lees hier de voordelen

Benieuwd naar wat we nog meer doen?

Naast onze gebruikelijke dienstverlening, bieden wij tegenwoordig ook kennissessies aan. Hierin delen wij kennis en expertise. Ook biedt dit een mogelijkheid tot netwerken met anderen uit het QHSSE-vakgebied.

Microsoft teams Burg QHSSE

Auditor worden!

Kom achter alle ins and outs van het auditorschap. Hoe ziet een dag als auditor eruit, welke opleidingen heb je nodig? Wellicht maak jij dé stap.

Volgeboekt (nieuwe sessie volgt)
Kennissessie Managementsystemen

Managementsystemen

Integraal Managementsysteem staat in deze sessie centraal. Hoe wordt deze gebouwd én hoe kan deze geoptimaliseerd worden?

Volgeboekt (nieuwe sessie volgt)

Informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging wordt steeds belangrijker binnen organisaties. Benieuwd naar hoe jij informatie veilig kan waarborgen?"

Aanmelden

Coming soon!

Binnenkort volgt de volgende kennissessie van BURG QHSSE. Benieuwd over welk onderwerp dit gaat? Houd onze socials in de gaten.

Aanmeldmogelijkheid volgt
Burg QHSSE

W&S inzetten voor een nieuwe QHSSE-uitdaging?

Met onze brede kennis van de QHSSE-branche, willen wij jou helpen met het vinden van de juiste uitdaging. Naast dat we benieuwd zijn naar jouw kwaliteiten, kijken wij vooral naar jouw persoonlijkheid. Een combinatie van beiden, gaat ons helpen bij het maken van de perfecte match tussen werknemer en werkgever.

Lees hier de voordelen Vacatures

Wat specialisten over ons zeggen

Quote icoon

Na mijn telefonisch gesprek met Kevin heb ik mijn visie die ik had wat betreft recruiters direct bijgeschaafd. Wat ik zeer prettig vond is de enthousiasme die ik hoorde in Kevin zijn stem (welke hij nog steeds heeft :-)). Ik vind het prettig omdat ikzelf ook zo ben. Er is veel belangstelling in mij als mens maar ook als ondernemer, hierbij helpt BURG ook. Ze staan altijd voor je klaar. Met een bak koffie en met een helpende hand. Die helpende hand heeft ervoor gezorgd dat ik niet alleen als mens maar ook als onderneming kan en mag groeien.

Christa adviesbureauvanspronsen.nl
Quote icoon

Ik heb Arjen leren kennen als een recruiter die overeenkomsten ziet, die wellicht niet zo vanzelfsprekend zijn, maar wel leiden tot een match. Daarnaast was hij er ook voor mij om mijn belangen te behartigen. Een warme aanbeveling voor werkzoekenden.

Natalie Faas Eurofiber
Quote icoon

Dankzij BURG recruitment, en in het bijzonder Mark van der Zee, heb ik een super leuk en passende functie gevonden in Rotterdam. Dank.

René Geerlings Willems vastgoed onderhoud
Quote icoon

Arjen heeft een doortastende persoonlijkheid en weet snel, als ook secuur, de link te leggen tussen een kandidaat en een potentieel bedrijf. Arjen zijn aanpak, maar ook die van BURG, heeft een grote bijdrage gehad in het behalen van een positief resultaat.

Ellis Roos- van middelaar Van der Kamp
Quote icoon

Tijdens mijn sollicitatie, met regelmaat (maar niet te veel), contact gehad met Mark over mijn wensen en eisen. Via Mark terechtgekomen bij mijn huidige werkgever, na 8 maanden nog steeds erg goede match!

Peter Vlemminx