QHSSE Wervingscampagne

Met een netwerk van 10.000 QHSSE-Specialisten, 8.000+ LinkedIn volgers en 1.500 wekelijkse websitebezoekers bevindt jouw nieuwe QHSSE-collega zich binnen handbereik. Hoe snel weet jij hem of haar te bereiken?

Bereik specialisten moeiteloos en snel

Het vinden en bereiken van specialisten kan lastig zijn. Zeker in een schaarse markt. Het resultaat: je investeert veel tijd en geld, terwijl resultaat uitblijft. Herkenbaar? Door ons actieve netwerk kunnen wij binnen korte tijd, mooie resultaten bereiken.

Is het belangrijk dat de QHSSE specialistenfunctie wordt vervuld, maar voelt een volledig werving- en selectie traject nog te vroeg? Onze marketing oplossing biedt oplossing.

Ik heb interesse
Burg QHSSE recruitment

Wervingsactiviteiten uit handen geven:

  • Content creatie in visuals en teksten;
  • Berichten op minimaal 3 verschillende momenten via LinkedIn (8.000+ volgers) en website (1.500 bezoekers per week);
  • E-mail marketing (ca. 100) vanuit ons kandidatenbestand naar specialisten in een straal rondom de standplaats;
  • LinkedIn inmail berichten naar specialisten in de regio;
  • Totale investering € 4.750.
Resultaat gegarandeerd! 

Omdat jouw bedrijfsnaam gepubliceerd staat, komen kandidaten direct binnen in je eigen mailbox. Ook in onze online uitingen en direct mailing wordt verwezen naar de eigen website.

Heb jij in de eerste 4 weken minder dan 10 sollicitanten? Dan herhalen wij de actie op onze kosten.

Alsnog opschalen? 

Via onze vacature-marketing zet je alles in werking om de juiste QHSSE-specialisten te bereiken. Wil je opschalen en gebruik maken van onze werving- en selectie oplossingen? Dan krijg je bij een succesvolle plaatsing de helft van de gemaakte vacature-marketing kosten retour op de eindfactuur.

Meer over W&S

Wij helpen je graag met onze QHSSE-Wervingscampagne

Liever direct contact?

Lorenzo - Burg QHSSE recruitment

Lorenzo Heemskerk

Sales Representative 

+31 (0)10 764 0936 lorenzo.heemskerk@burgqhsse.nl
Quote icoon

BURG is een hele fijne partij om mee samen te werken. De recruiters stellen zich op als partner van ons HR-team door goed te luisteren naar onze wensen en behoeften en ons van gedegen feedback te voorzien wanneer dit nodig is. Men kijkt niet alleen naar het functieprofiel, maar ook naar de context waarin een kandidaat bij ons aan de slag gaat. Zo focust men naast de harde functie-eisen ook op de mentaliteit van kandidaten die nodig is om binnen Hearthside het verschil te kunnen maken.

Quote icoon

Voor een aantal moeilijk in te vullen vacatures zijn wij via via met Sam en zijn collega’s van BURG in contact gekomen. Een kleine club professionals die met passie aan de slag zijn gegaan met onze vacatures. Na een korte kennismaking is Sam voor ons aan de slag gegaan, met resultaat! Het contact hebben wij als prettig ervaren, daar waar alles snel geregeld werd. Verder is het contact vriendelijk, worden afspraken nagekomen en zijn de tarieven scherp.