Referenties

Iedere medewerker van BURG kan u vertellen wat, hoe en waarom wij doen wat wij doen. De woorden zullen van elkaar verschillen, het gevoel zal overeenkomen. Maar waarom zouden wij vertellen over onze dienstverlening, als anderen dit minimaal zo goed met hun referenties zouden kunnen?!

Kort geleden werd ik gebeld voor een vacature door Mariëlle. Na enige twijfel heeft ze me kunnen overtuigen om toch in gesprek te gaan met de potentiële werkgever, en met succes! Ik mag binnenkort aan een nieuwe uitdaging beginnen.
Wat leuk is, is dat ze niet alleen maar kijkt en oordeelt op basis van het zichtbare profiel online, maar dat ze verder kijkt en ook de juiste competenties ziet in ogenschijnlijke irrelevante werkervaring en opleiding.

Als ik van te voren had geweten dat Mariëlle haar werk zo goed zou doen, dan had ik specifiek om haar begeleiding gevraagd. Het is zo prettig als iemand begrijpt dat tijd heel kostbaar is. Werken in combinatie met een druk gezin maakt het soms lastig om tijd te maken voor alle zaken rond een sollicitatie. Er is niets zo vervelend als contact moeten opnemen met een recruiter omdat er niet doorgepakt wordt in het proces. Marielle snapt het spelletje, ze is doortastend en pro actief en doet er alles aan om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen voor jou, iets waar andere recruiters nog wel iets van kunnen leren.

Bedankt voor je coaching en begeleiding Mariëlle! Het was een verademing om dit proces met jou te mogen doorlopen.

Tim Schmidt

Ik kreeg twee weken geleden een e-mail of ik geïnteresseerd was in een nieuwe uitdaging. Na een paar telefoongesprekken en twee weken later aangenomen en een voorstel ontvangen. Vriendelijke personeel en ze nemen graag de tijd om jou beter te leren kennen. Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging probeer dan eerst Burg Recruitment te contacten en je zal er géén seconde spijt van krijgen. Deze mensen weten echt waar ze mee bezig zijn.

En een tip voor alle mensen die solliciteren via Burg. Geen weddenschap aangaan met Mariëlle want mij heeft het een taart gekost. Maar dat heeft zij ook verdient na alles wat zij voor mij heeft betekent en gedaan.

Murat Uslu / Zijverveld Food

Renewi logo

Voor een aantal moeilijk in te vullen vacatures zijn wij via via met Sam en zijn collega’s van BURG in contact gekomen. Een kleine club professionals die met passie aan de slag zijn gegaan met onze vacatures.

Na een korte kennismaking is Sam voor ons aan de slag gegaan, met resultaat! Het contact hebben wij als prettig ervaren, daar waar alles snel geregeld werd. Verder is het contact vriendelijk, worden afspraken nagekomen en zijn de tarieven scherp.

Renewi

En ja hoor dan komt er weer een recruiter die denkt jouw wel even aan de bak te krijgen als ondernemer.

Na mijn telefonisch gesprek met Kevin heb ik mijn visie die ik had wat betreft recruiters direct bijgeschaafd. Wat ik zeer prettig vond is de enthousiasme die ik hoorde in Kevin zijn stem (welke hij nog steeds heeft :-)), en ik vind het prettig omdat ikzelf ook zo ben. Maar dan ben je aan de bak en dan! er is veel belangstelling in mij als mens maar ook als ondernemer hierbij helpt BURG ook. Ze staan altijd voor je klaar met in de ene hand een bak koffie en in de andere hand een helpende hand.Die helpende hand heeft ervoor gezorgd dat ik niet alleen als mens maar ook als onderneming kan en mag groeien.

In januari 2020 ben ik gestart als ZZP’er in juni 2020 aan de slag voor Dura Vermeer via BURG. Momenteel zit ik daar niet meer alleen op mijn plek! maar door de bedrijfsgroei mede dankzij BURG heb ik per 1 Oktober mijn eerste werknemer aangenomen. Samen proberen we Nederland een klein stukje veiliger te maken en BURG? tja Burg is gewoon.

Bijzonder, Uitzonderlijk, Realistisch en gewoon heel erg Goed.

Christa / adviesbureauvanspronsen.nl

Richard de Vries

“Na exact 14 jaar als Manager Operationele Zaken bij Rederij Doeksen B.V. start ik vanaf 18 oktober 2021 met een nieuwe uitdaging als Plant Manager bij FIB Industries.

Nog vol enthousiasme was ik bezig om met het team van Rederij Doeksen te werken aan een stabiele en sterke toekomst voor het bedrijf toen ik werd benaderd door Mariëlle Esmeijer van BURG Operations.
Zij attendeerden mij op een uitdaging bij FIB Industries in Leeuwarden. Dankzij de inspanningen van Marielle en Sam van der Burg volgde een prettig sollicitatietraject bij FIB Industries. En vanaf 18 oktober is het dan dus zover en mag ik starten aan de nieuwe uitdaging bij FIB Industries. Ik heb enorm veel zin om met de ervaren vakmensen van FIB Industries te mogen werken aan een mooie, duurzame toekomst voor het bedrijf. Bijzonder dank aan Marielle en Sam voor jullie inspanningen om mij te koppelen aan dit mooie bedrijf.”

Richard de Vries / FIB Industries

BURG is een hele fijne partij om mee samen te werken. De recruiters stellen zich op als partner van ons HR-team door goed te luisteren naar onze wensen en behoeften en ons van gedegen feedback te voorzien wanneer dit nodig is. Men kijkt niet alleen naar het functieprofiel, maar ook naar de context waarin een kandidaat bij ons aan de slag gaat. Zo focust men naast de harde functie-eisen ook op de mentaliteit van kandidaten die nodig is om binnen Hearthside het verschil te kunnen maken.

Hearthside

avatar

Tijdens mijn sollicitatie met regelmaat (maar niet te veel) contact gehad met Mark over mijn wensen en eisen. Via Mark terechtgekomen bij mijn huidige werkgever, na 8 maanden nog steeds erg goede match!

Peter Vlemminx / QHSSE

avatar

Ik heb Arjen leren kennen als een recruiter die overeenkomsten ziet, die wellicht niet zo vanzelfsprekend zijn, maar wel leiden tot een match. Daarnaast was hij er ook voor mij om mijn belangen te behartigen. Een warme aanbeveling voor werkzoekenden.

Natalie Faas / Eurofiber

avatar

Dankzij Burgrecruitment en in het bijzonder Mark van der Zee heb ik een super leuk en passende functie gevonden in Rotterdam. Dank René Geerlings.

René Geerlings / Willems vastgoed onderhoud

avatar

Arjen heeft een doortastende persoonlijkheid en weet snel, als ook secuur, de link te leggen tussen een kandidaat en een potentieel bedrijf. Arjen’s aanpak maar ook die van BURG, heeft een grote bijdrage gehad in het behalen van een positief resultaat.

Ellis Roos- van Middelaar / Van der Kamp

Matthew Ketel

Dankzij de begeleiding Mark (en zijn collega’s bij Burg) ben ik aaneen geweldige nieuwe baan gekomen. Met name het persoonlijke contact heb ik als zeer prettig ervaren. Ik had echt het gevoel dat Mark mij goed begreep en zo zijn we tot de juiste keuze gekomen.

Matthew Ketel / Van der Hoeven Horticultural Projects

Natalie Faas

Arjen (en collega’s) hebben mij geholpen bij het vinden van een nieuwe baan. De communicatie was uitstekend, goede klik en hij wist precies wat bij me paste. Zijn enthousiasme was eindeloos en bij ieder bedrijf waar hij me voorstelde volgde één of meerdere gesprekken!

Ineke de Jong / van den Bergh & Co

De persoonlijke benadering heb ik als zeer positief ervaren, functie is helder en duidelijk toegelicht.

De mogelijkheid tot het stellen van vragen was zeer goed en toegankelijk, afspraken omtrent contact worden zeer goed nagekomen (bellen, tijd, mail etc.), de benadering is professioneel en met respect, wat me verrast heeft is eigenlijk de persoonlijke benadering en wat betreft die verwachtingen, ik was verrast dat jullie nog aan mij dachten.

Ina de Laat / Dethon

Ik heb het contact als zeer prettig en persoonlijk ervaren. Wie ik ook aan de telefoon had, diegene leek mij te kennen. Ook voelde ik me altijd comfortabel en begrepen zodat praten over onzekerheden, twijfels en gedachten gangen vertrouwd waren.

Tessa van den Heuvel / Mevi Group

Max van der most

Wat een toppers bij BURG Operations! Hier weten ze pas echt goed wat bij je past en zetten dan ook alles op alles om de perfecte match te krijgen!

Mijn contactpersoon is Mariëlle Esmeijer wat heb jij me goed geholpen in het traject van het vinden van DE droombaan! Je houd contact en support op de juiste momenten wat ik zelf als zeer prettig heb ervaren.
Het contact verliep zeer goed van een oppepper tot goeie gesprekken over werk en prive. Iemand die zijn vak zeker verstaat en daarom wil ik je nogmaals bedanken voor al je hulp en inzet!!!
Ik ben afgelopen maandag bij Steenland Chocolate begonnen als teamleider logistiek. Waar het echt voelt als de perfecte job voor mij.

Max van der Most / Steenland Chocolate

Vanaf het eerste contact met Melissa via LinkedIn kan ik alleen maar zeggen dat ik het traject, wat we met elkaar hebben doorlopen, als zeer prettig heb ervaren.
Ondanks het resultaat.
Zowel Melissa als Sam, jullie toonden oprechte interesse in mij als persoon. Tijdens de gesprekken voelde ik me gelijkwaardig, gericht op een gezamenlijk doel.
Ik wil jullie bedanken voor de eerlijke en oprechte gesprekken, de moeite die jullie voor mij hebben gedaan en het vertrouwen dat gegeven werd om mij voor te stellen als kandidaat bij Polyplastic.

André Hoogendoorn / Polyplastic

dieke boonstra

Arjen heeft een doortastende persoonlijkheid en weet snel, als ook secuur, de link te leggen tussen een kandidaat en een potentieel bedrijf. Arjen’s aanpak maar ook die van BURG, heeft een grote bijdrage gehad in het behalen van een positief resultaat.

Dieko Boonstra / Roll Group

review

Vanaf het moment dat ik in contact ben gekomen met Thomas van Burg Recruitment is het contact heel fijn geweest. Thomas is zeer betrokken en zorgt ervoor dat voor een sollicitatiegesprek alle puntjes nog even op de i gezet worden. Ook het hele team van Burg komt zeer betrokken over. Dankzij hun begin ik binnenkort aan mijn nieuwe uitdaging.

Alberdina Kregel / heeft met Thomas samengewerkt voor verschillende bedrijven

Samen met Thomas een goede match gevonden, blijft zich positief inzetten om die match voor je te vinden.

Richard van de Vooren / Itho Daalderop Tiel