Samenwerken met BURG

Uiteraard snappen wij dat het een uitdaging kan zijn om de juiste medewerkers te vinden. Evengoed heerst bij ons het besef dat dit voor veel bedrijven geen doel is, maar een noodzaak: goede medewerkers zijn de sleutel tot succes. 

Laden...

Wat bedrijven over ons zeggen

Quote icoon

BURG is een hele fijne partij om mee samen te werken. De recruiters stellen zich op als partner van ons HR-team door goed te luisteren naar onze wensen en behoeften en ons van gedegen feedback te voorzien wanneer dit nodig is. Men kijkt niet alleen naar het functieprofiel, maar ook naar de context waarin een kandidaat bij ons aan de slag gaat. Zo focust men naast de harde functie-eisen ook op de mentaliteit van kandidaten die nodig is om binnen Hearthside het verschil te kunnen maken.

Quote icoon

Voor een aantal moeilijk in te vullen vacatures zijn wij via via met Sam en zijn collega’s van BURG in contact gekomen. Een kleine club professionals die met passie aan de slag zijn gegaan met onze vacatures. Na een korte kennismaking is Sam voor ons aan de slag gegaan, met resultaat! Het contact hebben wij als prettig ervaren, daar waar alles snel geregeld werd. Verder is het contact vriendelijk, worden afspraken nagekomen en zijn de tarieven scherp.

Bedrijven waarmee wij samenwerken

logo-hermes logo-hermes logo-hermes logo-hermes logo-hermes logo-hermes logo-hermes logo-hermes