Recruitment Consultant afdeling Interim

 • €3000

Wij zijn op zoek naar een gedreven en flexibele recruitment Consultant op de Interim afdeling, die zich als een vis in het water voelt in een dynamische omgeving. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het snel en effectief matchen van talenten met uitdagende Interim opdrachten. Als schakel tussen kandidaten en opdrachtgevers ben jij de drijvende en persoonlijke kracht die zorgt voor succesvolle samenwerkingen en matches.

Een interimfunctie kan ontstaan om verschillende redenen, zoals het opvangen van een tijdelijk personeelstekort, het uitvoeren van een specifiek project of het vervangen van iemand tijdens een periode van afwezigheid. Interim-managers worden vaak ingehuurd vanwege hun gespecialiseerde vaardigheden en ervaring om een bepaald probleem aan te pakken of een specifieke taak uit te voeren. Aan jou de uitdaging om de juiste Interimmer te vinden voor een bepaalde opdracht.

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Snelheid & schakelen: Je hebt een scherp gevoel voor urgentie en kunt snel schakelen tussen verschillende taken en opdrachten;
 • Netwerk: Je bouwt een groot netwerk en weet dit actief uit te breiden. Zowel binnen als buiten de organisatie weet je waar de juiste talenten te vinden zijn;
 • Actualiteit: Je bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en weet deze kennis effectief toe te passen;
 • Kort op de bal zitten: Je houdt de voortgang van lopende opdrachten nauwlettend in de gaten en neemt proactief maatregelen waar nodig;
 • Relatie opbouwen: Het leggen en onderhouden van sterke relaties met zowel kandidaten als opdrachtgevers is jouw tweede natuur;
 • Continu contact: Je hebt de behoefte om voortdurend op de hoogte te zijn van wie, waar, en wat er speelt binnen je netwerk. Regelmatige incheckgesprekken zijn voor jou vanzelfsprekend.

Een groot deel van jouw opdrachten komt voort uit bestaande relaties. Aan jou om deze relaties te onderhouden en nieuwe kansen in kaart te brengen. Zowel tijdens als na het plaatsen van een kandidaat blijf je in contact om te zorgen dat beide partijen tevreden zijn en herken je mogelijkheden voor verdere samenwerking.

 

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

• Vier seizoen uitjes;
• Bij behalen van het jaartarget, een summertrip met al je collega’s;
• Bij behalen van persoonlijk jaartarget, extra businesstrip mét het vliegtuig;
• Individuele kwartaal bonificatie;
• Mogelijkheid tot deelname winstuitkering.

Solliciteren Bekijk vacature

Recruitment Consultant C&A (certificering en auditing)

 • €3000

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Consultant Certificering en auditing (C&A). Als Consultant C&A biedt jij ondersteuning aan organisaties in hun groeipad. Jij beantwoordt de hulpvraag die klanten, werkzaam in het consultancy en advies vakgebied, hebben. De kandidaten die jij spreekt maken een echte opstap in hun carrière en doen veel ervaring op in de bruisende wereld van advies en consultancy.

Een advies- en consultancyorganisatie biedt professioneel advies en ondersteuning aan bedrijven om prestaties te verbeteren en doelen te bereiken op het gebied van QHSSE. QHSSE staat voor Kwaliteit, Gezondheid, Veiligheid, Beveiliging en Milieu. Het is een integrale benadering van bedrijfsactiviteiten die deze aspecten bevordert en beheert.

Solliciteren Bekijk vacature

Recruitment Consultant QHSSE

 • €3000

Wij zijn op zoek naar een gedreven Consultant QHSSE. Jij houdt ervan om met mensen te praten en lol te hebben aan de telefoon. Jij weet precies welke kandidaat past bij welke opdrachtgever en andersom. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het vervullen van rollen in het QHSSE vakgebied. De relaties die je opbouwt zijn kort, maar waardvol.

QHSSE staat voor Kwaliteit, Gezondheid, Veiligheid, Beveiliging en Milieu. Het is een integrale benadering van bedrijfsactiviteiten die deze aspecten bevordert en beheert. Door middel van vakkennis en persoonlijke benadering maak jij, als Consultant QHSSE, de perfecte matches tussen organisaties en kandidaten.

Jouw verantwoordelijkheden

 • Inhoud begrijpen: Jij bent in staat om snel inzicht te krijgen in de kernproblematiek van jouw klant/bedrijf, zodat jij met je klanten adequaat kan meedenken wat voor een specialist daadwerkelijk het verschil kan maken;
 • Uitdaging organisatie: Begrijp de uitdagingen van onze organisatie en werk actief mee aan oplossingen om haar doelen te behalen;
 • Korte relaties: Je hebt ervaring met het opbouwen en onderhouden van korte, effectieve relaties met klanten.
Solliciteren Bekijk vacature

Recruitment Marketeer

 • Zoetermeer
 • Zuid-Holland

Waar ben jij zoal mee bezig op een dag? Eigenlijk is elke dag verschillend en lopen de opdrachten vrij uiteen. Waar je de ene dag bezig bent met het organiseren van een kennissessie of een banenmarkt voorbereiden, ben je de andere dag bezig met vacatures en massamailingen schrijven. Het up-to-date houden van de website en de socials is één van jouw dagelijkse werkzaamheden. Hierbij hoort natuurlijk het bedenken én maken van soms serieuze, leuke, interessante of grappige content voor Instagram, LinkedIn en TikTok. Ook ben je volledig vrij om zelf met nieuwe ideeën te komen én uit te voeren. Één en al creativiteit dus!

Wat ons onderscheidend maakt als werkgever is onze bedrijfsfilosofie: ‘wij geloven in de competenties van onze medewerkers’. Dit betekent dat wij niet naar het verleden kijken, maar juist naar iemands ambitieuze toekomst. Daar waar jouw passie ligt, kan jij goed in worden. Met alleen de juiste tools en ondersteuning vanuit BURG kan jij knetter goed worden in wat je doet.

Solliciteren Bekijk vacature

Recruitment Specialist Executive Search

 • €4000

Wij zoeken een ervaren Recruitment Specialist Executive Search met bewezen successen op managementniveau. Je begrijpt het grote plaatje, doorgrondt snel organisaties en ziet wat een team werkelijk nodig heeft. Als gespreks- en sparringpartner van de algemeen directeur of board ben je bereid onder de radar te vliegen, gezien veel opdrachten onder embargo zijn. Je kunt vloeiend communiceren in zowel Nederlands als Engels, zowel mondeling als schriftelijk. Dit is een uitdagende rol met de mogelijkheid om bij te dragen aan het succes van zowel onze als andere organisaties. Je werkt met een diverse en dynamische klantenkring op managementniveau.

 • Leidende rol in managementniveau recruitment met bewezen successen.
 • In staat zijn het grote plaatje te zien en organisaties snel te doorgronden.
 • Begrip tonen dat de behoeften van een team niet altijd overeenkomen met organisatie-eisen.
 • Fungeren als gespreks- en sparringpartner voor de algemeen directeur of board.
 • Bereidheid om discreet te werken, gezien veel opdrachten onder embargo zijn.
Solliciteren Bekijk vacature

Sales Representative

 • Zoetermeer
 • Zuid-Holland
 • Vaste dienst
 • €3000

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Sales Representative. Als Sales Representative ben je verantwoordelijk voor het creëren en opvolgen van warme leads. Je denkt mee met de klant, en probeert samen de weg naar oplossingen te verduidelijken. Vervolgens zorg je voor een warme overdracht richting de operationele QHSSE organisatie. De relaties die je opbouwt zijn waardvol en leiden tot een wederzijds gezonde relatie tussen klant en bedrijf.

QHSSE staat voor Kwaliteit, Gezondheid, Veiligheid, Beveiliging en Milieu. Het is een integrale benadering van bedrijfsactiviteiten die deze aspecten bevordert en beheert. Door middel van persoonlijke benadering en maatwerk win jij het vertrouwen van bedrijven en verbind je ze door met onze QHSSE consultants.

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Inhoud begrijpen: Jij bent in staat om snel inzicht te krijgen in de kernproblematiek van jouw klant/bedrijf, zodat jij met bedrijven adequaat kan meedenken over wat daadwerkelijk het verschil kan maken: Wat zoeken ze echt?;
 • Duurzame relaties: Je hebt ervaring met het opbouwen en onderhouden van duurzame, effectieve relaties met bedrijven;
 • Verbinden: Jij kan de overdracht van warme leads naar de QHSE business soepel laten verlopen zodat de wensen en behoeftes van bedrijven adequaat opgelost kunnen worden door onze specialisten.
Solliciteren Bekijk vacature