Quality Engineer

Quality Engineer

  • Emmeloord
  • Flevoland
  • Vaste dienst
  • €3800 - €4700

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Quality Engineer in de omgeving Emmeloord. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en onderzoeken van kwaliteitsvraagstukken. Jij bent de sparringpartner vanuit de klant richting OEM klanten. In samenwerking met de klant en de interne organisatie handel je klachten tijdig af en biedt je multidisciplinaire oplossingen aan. Je rapporteert aan de Kwaliteitsmanager.

Als Quality Engineer is één van de uitdagingen het gesprek aangaan met zowel nationale als internationale multinationals en MKB-bedrijven. Dit doe je in het Nederlands én in het Engels. Daarnaast onderzoek je klachten die binnenstromen binnen alle lagen van de betreffende organisatie. Verder kun je de 8D methodiek toepassen en krijg je te maken met andere soortgelijke quality tools. Het is van groot belang dat je sterke communicatievaardigheden beheerst.

Binnen de organisatie is er genoeg ruimte om door te groeien, zowel horizontaal als verticaal. Het bedrijf kent een no-nonsense en nuchtere mentaliteit. Wat breng jij mee? Je bent analytisch sterk. Daarnaast heb je een praktische- en oplossingsgerichte instelling waardoor jij met effectieve oplossingen komt. Herken jij jezelf in dit profiel? Twijfel niet en solliciteer direct!

Solliciteren Bekijk vacature
🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.