BURG Samen zoeken

Ooit komt het moment, waarbij de knop om gaat. Soms gebeurt dit geholpen, bijvoorbeeld door beëindiging van een contract. Vaak komt het initiatief vanuit de werknemer, die voor zichzelf beslist dat de eigen verwachtingen en die van de werk- of opdrachtgever uit elkaar beginnen te lopen. De meest gemakkelijke weg is om die constatering aan de kant te zetten. Het meest krachtige besluit is om hiermee aan de slag te gaan.

Maar hoe? Waar begin je?

Je kunt ervoor kiezen om door banensites te scrollen. Wellicht tref je er enthousiast geschreven vacature teksten. Maar is dit ook de functie die het beste bij jou past? En waar jij de komende jaren mag groeien als persoon en mag bloeien als professional?

BURG kent jouw nieuwe werkgever waarschijnlijk al jaren. Kennen betekent voor ons snappen welke cultuur binnen een organisatie heerst, wat de ambitie niveaus zijn en wat van jou verwacht wordt in een rol. Door ook met jou een open gesprek aan te gaan, waarin veel aspecten worden aangeraakt, kunnen wij moeiteloos meedenken welke rollen wel en niet bij jou gaan passen.

Daarnaast weet BURG, door haar intensieve relaties met haar opdrachtgevers, vaak meer dan online gepubliceerd staat of kan worden. Staat een bedrijf aan de vooravond van een grote uitbreiding? Vindt de directie dat er een impuls moet plaatsvinden op voor de organisatie belangrijke parameters en zijn hier de juiste talenten voor nodig? BURG weet het vaak als eerste. Laat dit in jouw voordeel werken.

De BURG manier van werken
Wij starten onze samenwerking met een ontmoeting. Wij stellen vragen aan jou, maar jij mag ons ook bevragen. Zo leren wij elkaar kennen. Vervolgens bepalen wij met elkaar de strategie. Hoe snel wil jij een nieuwe baan: is dit zo spoedig mogelijk, dan laten we alles vallen en dan gaan we er vol voor. Is het die ene, specifieke kans waar jij naar op zoek bent? Dan gaan wij zeer gericht op zoek, namens en met jou.

Jouw gegevens zijn bij BURG altijd veilig. Wij stellen geen gegevens beschikbaar aan externe partijen, zonder dat jij dit zelf weet. Potentiele kansen bespreken wij met jou, waarna we samen de kandidatuur indienen en met gebundelde krachten het traject aangaan. Zo heb jij het beste van twee werelden: een groot, breed netwerk aan potentiele werkgevers waar jij direct in contact komt met de beslisser én alle gelegenheid om zelf te kiezen wat wel of niet bij jou past.

Hoe nu verder?

Eerst maken we kennis. Voel je de klik en geeft het gesprek je het vertrouwen dat wij dit samen gaan klaren? Dan gaan we er een mooie samenwerking van maken. Jij zit aan het stuur, het betreft per slot van rekening jouw carrière!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.