Ontwikkeling met BURG Recruitment

Groeien, waarom eigenlijk?

Groeien gaat over heel veel aspecten. Uiteraard is de juiste motivatie het enige juiste startpunt. Vanaf daar start de leercurve. Evengoed moet je het maar durven om te groeien. Je gaat nieuwe zaken ontdekken en ontwikkelen, waarbij je soms ook van oude zaken afscheid neemt. Maar… het eindresultaat is er zeker naar, want wat is er nu mooier dan groeien?

Groeien bij BURG, hoe ziet dat eruit?

Uiteraard zijn wij expert op het bemiddelen van gedreven en vakkundige kandidaten richting een baan bij een ambitieuze organisatie. Dat is waar wij goed in zijn, hiermee voegen wij waarde toe – iemand wordt immers pas succesvol wanneer de omstandigheden juist zijn. Andersom geldt ook dat een bedrijf pas kan groeien, wanneer de juiste mensen aan boord zijn. Maar wij doen meer. Zo verbinden wij vragen met kennis, en andersom kennis met geïnteresseerden. Specialistische vraagstukken van mensen in ons netwerk hebben wij diverse keren weten op te lossen door twee professionals aan elkaar te verbinden.

BURG Recruitment VCA cURSUS

Professionals vertellen

Doordat wij veel specialistische kennis dicht bij hebben staan, zullen wij stapsgewijs het aanbod aan leerlijnen uitbreiden. Hiernaast is zichtbaar welke kennissessies er op dit moment worden aangeboden.

Doordat wij veel specialistische kennis dicht bij hebben staan, zullen wij stapsgewijs het aanbod aan leerlijnen uitbreiden. Onderstaand is zichtbaar welke kennissessies er op dit moment worden aangeboden.

VCA kennissessie

De locatie is Heliumstraat 230 te Zoetermeer

VCA kennissessie** en VCA-P

Binnenkort beschikbaar