Locatie: Zuid-Holland

Marketing medewerker

Parttime/Fulltime

Marketing medewerker

BURG│ Parttime/Fulltime │ Zoetermeer

Marketing medewerker │ 24-40 uur

Wat bieden wij jou?

  • Wij bieden jou een salaris van tussen de €2000-€3000 op basis van 40 uur;
  • Wij bieden jou 23 vakantiedagen op basis van 40 uur, bij een vast dienstverband 25;
  • Verder kom je in een gezellig team terecht, waarbij iedereen zichzelf mag zijn;
  • Uiteraard vergoeden wij je reiskostenvergoeding, krijg je een telefoon (of €25,-telefoonkostenvergoeding) en laptop van de zaak;
  • Ook voor een vrijdagmiddagborrel zit je bij ons op het goede adres.

Wie ben jij?
Jij bent een creatieveling die samen met ons het marketing pad van BURG wil gaan uitstippelen. Een begin is gemaakt, maar we hebben nog vele stappen te zetten. De persoon die wij zoeken is commercieel creatief en weet dit visueel te vertalen.

Ervaring is mooi meegenomen, maar absoluut niet noodzakelijk. Dat je handig bent met creatieve software gaat jou enorm helpen. Een hbo-opleiding afgerond? Top, hoewel hetgeen ultiem vereiste is in deze rol. De juiste inzet, creativiteit en visie wel! De uiteindelijke werkzaamheden willen wij graag samen met jou bepalen en creëren. Als jij merkt dat iets werkt, moeten we daarop verder borduren. Werkt iets niet (genoeg), dan moeten we bijsturen. Wat dat betreft ben jij zelf grotendeels vormgever van jouw taken en verantwoordelijkheden.

Wie zijn wij?
Wij zijn Burg Recruitment, een jong, dynamisch bedrijf wat zich bezighoudt met Werving & Selectie. Wij zijn er zowel voor organisaties als voor kandidaten en brengen ambitie van twee kanten samen. Misschien nog belangrijker dan onze externe relaties, zijn onze eigen mensen. Met hen kunnen we bergen verzetten, maar zonder hen staan we nergens. Wij vinden het dan ook belangrijk dat onze mensen mogen zijn wie ze zijn, en dat wij de tools bieden om iedereen succesvol te kunnen laten zijn en daarbij het mooiste teamresultaat kunnen bereiken.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature of heb je vragen? Neem dan contact met ons op!

[contact-form-7 id=”5986″]
DD dash MM dash JJJJ
Keuze dagdeel(Vereist)
Amber van der spek

Amber van der Spek

HR- Corporate Recruitment Officer

Direct mailen Bel mij