Locatie: Zuid-Holland

Kandidaat Vertegenwoordiger

Kandidaat Vertegenwoordiger

BURG│ Fulltime │ Zoetermeer

Wat bieden wij jou?

  • Wij bieden jou een vast (basis)salaris van tussen de €2.750 – €3.250 gebaseerd op jouw werkervaring;
  • Daarnaast krijg je een ongelimiteerde bonus over de door jou en jouw team gegenereerde maandomzet;
  • 13e en 14e maand bij behalen van het halfjaarlijkse team target;
  • 2 potentiële business reizen bij behalen van bedrijfsresultaten;
  • Wij bieden jou 25 vakantiedagen op basis van 40 uur;
  • Een pensioenregeling met partnerpensioen;
  • Volledige reiskostenvergoeding;
  • Riant opleidingsbudget – je wilt immers écht goed worden, toch?!;
  • €25 netto telefoonvergoeding en krijg je een laptop van de zaak;
  • 4 seizoensfeesten per jaar;

Wie zoeken wij?

Jij gaat met jouw kandidaat een verdiepingsslag aan. Door oprechte interesse weet jij te achterhalen wat een kandidaat écht belangrijk vindt. Vanuit dit begrip, weet jij als ware ambassadeur samen met een kandidaat een functie te vinden die volledig aansluit op zijn of haar wensen.

Je werkt vanuit vertrouwen. Hierin investeer jij nog voor je een traject met iemand aangaat. Ook tijdens het traject houd jij vinger aan de pols en sta jij naast jouw kandidaat. Heb jij het optimale doel bereikt, en kan er uiteindelijk een handtekening worden gezet? Dan is de kans groot dat jij erbij zit om beide kanten van de tafel te feliciteren.

Missie volbracht? Nee, jij niet. Ook nadat de kandidaat is gestart, houd jij graag contact om jezelf er zeker van te stellen dat de wederzijdse klik duurzaam is.

Jouw dag bestaat voor een groot deel in het spreken van nieuwe kandidaten, het maken van rapport, uitvragen van uitgangspunten en het investeren in vertrouwen. Ook spreek jij met organisaties, want jij wil het podium voor hen creëren en de juiste spotlights op hen gericht hebben. Uiteraard draag jij ook zorg voor een snel én zorgvuldig traject.

Wie zijn wij?

Wij zijn BURG Recruitment, een jong, dynamisch bedrijf wat zich bezighoudt met Werving & Selectie in Middle- & High level posities binnen toonaangevende organisaties.
Wij zijn er zowel voor organisaties als voor kandidaten en brengen ambitie van twee kanten samen. Misschien nog belangrijker dan onze externe relaties, zijn onze eigen mensen. Met hen kunnen we bergen verzetten, maar zonder hen staan we nergens. Wij vinden het dan ook belangrijk dat onze mensen mogen zijn wie ze zijn, en dat wij de tools bieden om iedereen succesvol te kunnen laten zijn en daarbij het mooiste teamresultaat kunnen bereiken. Ambitie? Dan zit je bij BURG zeker aan het goede adres.

Zie jij dit ook zitten?  

Kom dan snel langs.

[contact-form-7 id=”5986″] [contact-form-7 id=”87053″]
Amber van der spek

Amber van der Spek

HR- Corporate Recruitment Officer

Direct mailen Bel mij