VCA Kennissessie

VCA Certificering zo soepel mogelijk laten verlopen? De kennissessie VCA helpt jou verder!

Tijdens de 1-daagse kennissessie, gegeven door een ervaren externe lead auditor, nemen wij alle aspecten van de VCA met jou door. Denk hierbij aan de voorbereidingsfase, het uitvoeren van interne audits en het begeleiden van de externe audit.

De sessie is een tweerichtingsbijeenkomst. Door de diversiteit aan branches waarin deelnemers werkzaam zijn, komen verschillende uitdagingen op het gebied van de VCA aan bod. Er is alle ruimte voor discussie en het delen van ervaringen. Vragen die spelen in jouw organisatie kun je tijdens de bijeenkomst stellen, waarbij de externe lead auditor ingaat op de uitdaging die speelt binnen jouw organisatie. De rode draad blijft om de dag af te sluiten met parate kennis én tips waarmee jij met grote waarschijnlijkheid een gemakkelijker en efficiënter traject zult hebben richting de audit. Ook zijn wij ervan overtuigd dat de audit zelf, veel gemakkelijker en dus ook beter zal verlopen.

Kortom: wil jij soepeler richting voorbereiden op de VCA-certificering en gemakkelijker door de audit dag(en)? En wil je hiermee tijd en kosten besparen, doordat jij exact weet wat je moet doen? Dan is deze kennissessie optimaal voor jou.

Uiteraard verzorgd BURG een goedverzorgde lunch, koffie en versnaperingen tijdens deze bijeenkomst. We sluiten de dag af met een drankje in de bar, waarbij nagepraat kan worden en de mogelijkheid bestaat om nummers uit te delen van collega-specialisten (in spe). Je deelt dus kennis én netwerk met elkaar.

Kosten VCA kennissessie

De kosten van de VCA kennissessie bedragen €475,00 excl. btw.
Locatie: Heliumstraat 230 te Zoetermeer

Alle beschikbare dagen zijn volgeboekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe kennissessie datums? Vul dan hieronder het formulier in:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.