BURG Operations zoekt voor én met jou! Voor vast en interim.

Vijf jaar geleden zijn we begonnen bij BURG QHSSE. Doordat vaste relaties onze dienstverlening wisten te waarderen, ontstond steeds meer vraag naar operationele specialisten: teamleiders, supply chain specialisten, productiemanagers en operations directors. Vanuit ons dienstverlenend karakter wilde wij deze verzoeken graag inwilligen, maar wij zagen het als een onmogelijke opgave om dan nog specialist te blijven en dus als hoogwaardig gesprekspartner op te kunnen treden.

Wij vonden de oplossing in een lossplitsing van activiteiten en een team dat zich specifiek ging richten op leidinggevende rollen in de productie en logistiek. Als team hebben wij één missie – dat is de perfecte match vinden tussen bedrijf en specialist. Hierbij kijken we naar iemands vaardigheden en kwaliteiten, maar ook naar de persoon zelf. Wie ben jij en wie of wat past nou écht bij jou?

Bij BURG Operations zijn we ambitieus. Vanuit die gedachte gaan we nauwkeurig maar met de nodige vaart te werk. We hebben in de afgelopen jaren een groot klanten- en kandidatenbestand opgebouwd. Relatiebeheer is een van onze prioriteiten waardoor zowel bedrijven als specialisten regelmatig terugkeren met de vraag of wij hen opnieuw kunnen helpen aan een baan of kandidaat. Dat is waar wij trots op zijn, en wat ons drijft om elke dag het best mogelijke resultaat te realiseren.

Vaste banen

Graag gaan wij met jou de uitdaging aan om een goede baan te vinden. Ben je al ergens werkzaam, maar is het de hoogste tijd voor iets nieuws? Ook dan helpen we jou graag verder. We gaan op zoek naar een rol bij jou in de buurt en met een takenpakket waarin jouw talenten uitblinken.

Bekijk hier alle vaste Operations vacatures

Specialisten

Moeite met het vinden van een nieuwe geschikte collega? Wij gaan voor jou het gesprek aan met potentiële medewerkers. We zorgen ervoor dat we precies weten waarnaar een specialist zoekt en wat hij of zij nodig heeft. Het hebben van een goede relatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer vinden wij bij BURG erg belangrijk!

Bekijk hier alle beschikbare Operations specialisten

Interim

Ben je werkzaam als interim? Ook dan biedt BURG jou een helpende hand. Dat doen we op dezelfde manier, ook al is de interim opdracht een paar maanden. Als interim op zoek naar een nieuwe uitdaging of als organisatie zoekend naar de juiste interim specialist? Wij vinden datgene bij jou past, aansluitend op wensen en behoeften.

Bekijk hier alle Interim Operations vacatures

Zij gingen voor jou

Natalie Faas
Eurofiber

“Ik heb Arjen leren kennen als een recruiter die overeenkomsten ziet, die wellicht niet zo vanzelfsprekend zijn, maar wel leiden tot een match. Daarnaast was hij er ook voor mij om mijn belangen te behartigen. Een warme aanbeveling voor werkzoekenden.”

Laura van de Wardt
KAM Coördinator Fruitmasters

“Ik was helemaal niet op zoek naar een nieuwe baan maar Mark & Sam hebben mij heel goed geholpen in de periode tussen het lezen van de vacaturetekst en het tekenen van het contract.
Er werd snel geschakeld en de lijntjes waren erg kort. Sam kwam met goede tips voor de gesprekken en heeft me bij het 2e gesprek, wat ‘anders was dan anders’ op de juiste momenten weten te motiveren om het beste van mezelf te laten zien. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen en ik ben afgelopen week met veel plezier begonnen bij FruitMasters. Door de snelheid van het traject was er een kleine miscommunicatie tussen ons over het salaris waarvoor ik voorgesteld werd, maar dit is werd direct uit de lucht gehaald en rechtgezet. Bedankt voor de fijne begeleiding, ik kan jullie van harte aanbevelen.”

Ineke de Jong
van den Bergh & Co

“Arjen (en collega’s) hebben mij geholpen bij het vinden van een nieuwe baan. De communicatie was uitstekend, goede klik en hij wist precies wat bij me paste. Zijn enthousiasme was eindeloos en bij ieder bedrijf waar hij me voorstelde volgde één of meerdere gesprekken!”

Dieko Boonstra
Roll Group

“Arjen heeft een doortastende persoonlijkheid en weet snel, als ook secuur, de link te leggen tussen een kandidaat en een potentieel bedrijf. Arjen’s aanpak maar ook die van BURG, heeft een grote bijdrage gehad in het behalen van een positief resultaat.”

Ellis Roos- van Middelaar
Van der Kamp

“Ik heb via Arjen mijn nieuwe werkgever gevonden. Het contact met Arjen was prettig en hij was betrokken, meedenkend en geïnteresseerd. Dit traject hebben we samen gedaan.”

Peter Vlemminx
QHSE

“Tijdens mijn sollicitatie met regelmaat (maar niet te veel) contact gehad met Mark over mijn wensen en eisen. Via Mark terechtgekomen bij mijn huidige werkgever, na 8 maanden nog steeds erg goede match!”

Matthew Ketel
Van der Hoeven Horticultural Projects

“Dankzij de begeleiding Mark (en zijn collega’s bij Burg) ben ik aaneen geweldige nieuwe baan gekomen. Met name het persoonlijke contact heb ik als zeer prettig ervaren. Ik had echt het gevoel dat Mark mij goed begreep en zo zijn we tot de juiste keuze gekomen.”

René Geerlings
Willems Vastgoedonderhoud

“Dankzij Burgrecruitment en in het bijzonder Mark van der Zee heb ik een super leuk en passende functie gevonden in Rotterdam. Dank René Geerlings.”