Locatie: Zuid-Holland

Arbeidsspecialist OostlandWerkt.nl

24-32 uur

Arbeidsspecialist OostlandWerkt.nl I 24-32 uur I Zoetermeer

Wat bieden wij jou?

  • Wij bieden jou een salaris van tussen de €2000-€2500 op basis van 40 uur
  • Wij bieden jou 23 vakantiedagen op basis van 40 uur, bij een vast dienstverband 25
  • Verder kom je in een gezellig team terecht, waarbij iedereen zichzelf mag zijn
  • Uiteraard vergoeden wij je reiskostenvergoeding, krijg je een telefoon (of €25 ­telefoonkostenvergoeding) en laptop van de zaak
  • Ook voor een vrijdagmiddagborrel zit je bij ons op het goede adres.

Wie ben jij?

Laten we beginnen met dat jij een echte Oostlander bent. Kom je uit; Bergschenhoek, Pijnacker­ Nootdorp, BerkeI en Rodenrijs of Bleiswijk en ken je de mensen en plaatselijke bedrijven dan zoeken wij jou!
Samen met onze collega ben jij verantwoordelijk voor het platform van OostlandWerkt.nl, waarin we ons bezighouden met Werving en Selectie in Oostland.
Je vindt het leuk om gesprekken met mensen te voeren, vacatures te schrijven en ook van een beetje marketing ben je niet vies. Je bent communicatief sterk en je kan goed plannen. Ervaring in de Recruitment is geen vereiste maar zeker wel handig.

Wie zijn wij?

Wij zijn Burg Recruitment, een jong, dynamisch bedrijf wat zich bezighoudt met Werving & Selectie. Wij zijn er zowel voor organisaties als voor kandidaten en brengen ambitie van twee kanten samen. Misschien nog belangrijker dan onze externe relaties, zijn onze eigen mensen. Met hen kunnen we bergen verzetten, maar zonder hen staan we nergens. Wij vinden het dan ook belangrijk dat onze mensen mogen zijn wie ze zijn, en dat wij de tools bieden om iedereen succesvol te kunnen laten zijn en daarbij het mooiste teamresultaat kunnen bereiken.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature of heb je vragen? Neem dan contact met ons op!

[contact-form-7 id=”5986″]
DD dash MM dash JJJJ
Keuze dagdeel(Vereist)
Arjen Mastenbroek - Burg QHSSE recruitment

Arjen Mastenbroek

Recruitment Manager

Direct mailen Bel mij