Werken bij BURG

Wat doen wij? Het proces Vacatures Open sollicitatie

Wat doen wij?

Wij van BURG Recruitment zijn gespecialiseerd in Werving & Selectie (W&S) en Interimdienstverlening voor toonaangevende organisaties. Dit houdt in dat wij specialisten die openstaan voor een nieuwe uitdaging verbinden met een de juiste opdrachtgever. Anders dan bij een uitzendbureau, gaat de specialist in dienst bij onze opdrachtgever. Onze toegevoegde waarde is aansluiting zoeken tussen de cultuur, normen en waarden van onze opdrachtgever en de interesses en ambities van onze kandidaten. Dit vind je echter niet in een cv, wel door met elkaar in gesprek te gaan.

BURG QHSSE Logo

QHSSE

W&S en Interim voor rollen in de kwaliteit, Arbo veiligheid en milieu. Deze specialisten zorgen ervoor dat een organisatie voldoet aan de wetten en regels rondom deze thema’s

Werken Burg QHSSE recruitment

Team Enablers

Wij ondersteunen de businessteams in de grootste zin van het woord. Denk aan het uitzetten van marketingcampagnes, tot aan het versturen van voorwaardes en de uiteindelijke factuur.

BURG Lokaal logo

Oostlandwerkt.nl

Een vacature platform voor alle bedrijven en inwoners binnen het Oostland. Van directeur tot aan loodgieter. Regionaal wonen en werken, dat is waar wij voor staan.

Ontwikkeling

Grenzen zijn er alleen in je hoofd.

​In een wereld die elke dag verandert, is het van belang om ook steeds jezelf te blijven ontwikkelen. Wij van BURG Recruitment vinden dat één van de belangrijkste dingen. Daarom zorgen wij ervoor dat onze collega’s de mogelijkheid krijgen om dit te kunnen verwezenlijken. Wij sparen voor hen iedere maand een bedrag, die zij kunnen inzetten voor cursussen, opleidingen en dergelijken. Zo lang het jou nóg beter maakt in wat je doet.

Individueel groeien is mooi, maar samen groeien is nog mooier. Begin 2022 zijn wij begonnen met teamcursussen die begeleid worden door externe professionals. Denk hierbij aan VCA, de LEAN Yellow belt, maar ook mogen wij onszelf inmiddels DISC en Drijfveren experts noemen.

BURG Recruitment | Werken bij certificaat behalen

Het sollicitatieproces

 • Telefonische intake
 • 1ste gesprek op kantoor
 • 24 uur radiostilte
 • Telefonische terugkoppeling
 • 2e gesprek op kantoor
 • 24 uur radiostilte
 • Telefonische terugkoppeling
 • Aanbod
 • Contract tekenen
 • 1ste werkdag

Junior Recruitment Marketeer

 • Zoetermeer
 • Zuid-Holland
 • €2750

Waar ben jij zoal mee bezig op een dag? Eigenlijk is elke dag verschillend en lopen de opdrachten vrij uiteen. Waar je de ene dag bezig bent met het organiseren van een kennissessie of een banenmarkt voorbereiden, ben je de andere dag bezig met vacatures en massamailingen schrijven. Het up-to-date houden van de website en de socials is één van jouw dagelijkse werkzaamheden. Hierbij hoort natuurlijk het bedenken én maken van soms serieuze, leuke, interessante of grappige content voor Instagram, LinkedIn en TikTok. Ook ben je volledig vrij om zelf met nieuwe ideeën te komen én uit te voeren. Één en al creativiteit dus!

Solliciteren Bekijk vacature

Relatiemanager

 • Zuid-Holland
 • Vaste dienst
 • €2750

Als Relatiemanager ben jij de schakel tussen kandidaat en opdrachtgever. Wat houdt dat in? Jij matcht een geschikte kandidaat met de best bijpassende opdrachtgever en andersom. De eerste weken zullen we je overal in meenemen. Jij komt te weten hoe, maar vooral waarom, we dingen doen zoals we deze doen.

Samen met je collega’s haal je nieuwe jobs binnen en werf je kandidaten. Het is aan jou om een nieuwe job samen te brengen met een kandidaat. Je bemiddelt het gehele proces, tot aan de eerste werkdag van de kandidaat. Er lopen meerdere processen tegelijkertijd, waarover jij het overzicht weet te behouden. Daarnaast ben jij de vliegende keep in je team. Je helpt bij het zoeken naar nieuwe kandidaten en/of opdrachtgevers. Hier draai jij je hand niet voor om.

Solliciteren Bekijk vacature

Sales Representative

 • €2750

Als Sales Representative houd jij je bezig met het contact leggen met potentiële opdrachtgevers van BURG QHSSE. De eerste weken zullen we je overal in meenemen. Jij komt te weten hoe, maar vooral waarom, we dingen doen zoals we deze doen.

Koude acquisitie geeft jou een kick. Hoe ziet dit contact eruit? Dat bepaal jij! Plan je een Teams-meeting/telefonische belafspraak in óf ga je op locatiebezoek? Jij vraagt tijdens dit gesprek goed door, bent een luisterend oor en brengt de behoefte van de potentiële opdrachtgever in kaart. Andersom werkt dit hetzelfde. Ben je een interessante kandidaat tegengekomen? Laat je vooral niet tegenhouden, er is niets mooier dan assertiviteit!

Solliciteren Bekijk vacature

Ander talent? Solliciteer hier!

Solliciteren
DD dash MM dash JJJJ
Keuze dagdeel(Vereist)